Op weg naar Klanktekenkoppeling

Leuk: Met de unieke Letterwegstrategieën kun jij binnenkort de klankopbouw van woorden visualiseren!

Inbegrepen: Handouts, digitale handleiding bij aankoop van de boeken (met korting), certificaat Letterwegcoach, 1 jaar licentie op de bijhorende klankenfilms.

Online Cursus via Zoom (zaterdag 4 november 2023)

Cursus : Klankenpad- Letterweg

Tijd:
9 u tot 15.30 u (pauze van 12 u tot 12.30 u)

Inhoud:

Met behulp van Pratende Letters krijgen kleuters en leerlingen uit groep 3 en 4 (eerste en tweede leerjaar) inzicht in de klankopbouw van Nederlandse woorden en leren zij via een multisensoriële aanpak de klanktekenkoppelingen. Letterweg is inzetbaar als voorschotbenadering en ondersteunt ook het aanvankelijk lezen en spellen. Letterweg is te combineren met logopedische behandelmethodes die ingezet worden bij TOS, ASS, Fonologische stoornissen, articulatieproblemen, problemen met concentratie, NT2

Met de pratende letters kan je elke lees- en spellingmethode ondersteunen zodat ook leerlingen met een risico op lees-en spellingproblemen ((met enkele kleine aanpassingen en letterwegstrategieën) de klasmethode kunnen volgen.

Doelgroep: Logopedisten, leerkrachten uit het kleuteronderwijs en het eerste en tweede leerjaar (Nederland en België). Leerkrachten NT2

Prijs:
€ 157

Accreditatie= nee / KMO- dienstverlener= nee (Dit is een bewuste keuze. De prijs van de cursus kon sowieso laag gehouden worden, omdat dit een online cursus is)

Inschrijving:
zie onderaan a.u.b.

Acties

Het boekenpakket bestaande uit Klinkerboek, Medeklinkerboek én Klankgebarenboek aan slechts € 60 excl. verzendkosten als je deelneemt aan een cursus.( Geen korting op PDF-versies)


Inschrijven

    Groetjes van de Pratende Letters!
    Taalonderwijs begint met klankonderwijs!